Vanlige spørsmål

Effektive tips for å ansette en eiendomsadvokat

 

Hjemkjøp er en av de største investeringene du vil gjøre i livet ditt. Hver stat har sine krav til hva som skal gjøres derfor behovet for å ha en erfaren eiendomsmegler ved din side for å veilede deg gjennom prosessen. En eiendomsadvokat vil behandle alle nødvendige juridiske dokumenter og sikre at dine rettigheter er beskyttet.

 

Ansette en eiendomsadvokat

  1. Begynn tidlig

Du bør begynne å lete etter en eiendomsadvokat tidlig, nesten samme tid du begynner å lete etter et nytt hjem. Dette gir deg god tid til å finne en god advokatannonse, forhindrer deg i å plukke akkurat noen advokat uten å gjøre forskning.

 

  1. Be om henvisning

Snakk med familie, kolleger og venner som nylig har kjøpt et hus, og be dem om å anbefale eiendomsadvokaten de brukte. Du kan også spørre en eiendomsmegler til å anbefale en anerkjent eiendomsmegler til deg. Pass på å spørre hvor godt advokaten hjalp dem i løpet av innkjøpsprosessen.

 

  1. Sjekk opplevelsen

Du vil ha en eiendomsadvokat med erfaring i å håndtere juridiske eiendomsmeglingstransaksjoner i din stat og en som spesialiserer seg på hjemmemarkedssalg.

 

  1. Gå online

Etter å ha fått navnet på noen få gode advokater, sjekk om de har offisielle nettsider og vær borte fra den som ikke har det. På deres nettsider kan du sjekke deres legitimasjon, bakgrunn, kontaktinformasjonsspesialiteter, forretningsstil, samt lese anmeldelser fra tidligere kunder. Sjekk også om de har et lokalt kontor som du må møte flere ganger gjennom, bør transaksjonen som gjør en lokal advokat ideell.

 

  1. Intervju

Velg minst tre eiendomsadvokater og intervju dem. Spør dem om deres legitimasjon, års erfaring, bakgrunn og de tjenestene de tilbyr. Også spør dem navnene på deres tidligere kunder som referanse og hvordan deres gebyrer vil bli belastet. Noen advokater har en flat rate mens andre regner hver time.

 

  1. Gjør litt research

Google navnet på eiendomsadvokaten du har tenkt å ansette og sjekke for en artikkel skrevet om ham eller henne. Gå bort fra noen advokat med negative anmeldelser. Også be om brosjyrer eller reklamemateriell om advokaten og til og med hans eller hennes firma for å få en ide om sin forretningsstil.

 

  1. Få det skriftlig

Når du bestemmer deg for advokaten til å ansette, må du lese gjengivelsesavtalen og engasjementet omhyggelig. Det er her advokatens tjenester er stavet ut, så vel som hans eller hennes gebyr. Sørg for at du forstår alle detaljene før du tar steget.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *